hvad koster det at renovere et badeværesle

Hvad koster renovering af badeværelse?

Badeværelset er et vigtigt rum, som der er i alle huse. Ofte kan der være mere end et badeværelse i et hus. Hvis du bor i et ældre hus overvejer du måske at få dit gamle badeværelse renoveret og ført up to date, så det fremstår moderne og indbydende. Vi vil forsøge at svar spørsmålet: Hvad koster renovering af badeværelse.

Moden indenfor badeværelser ændrer sig løbende. Badeværelserne som var populære i 60erne og 70erne med for eksempel brune eller grønne fliser, er ikke specielt populære i dag. Det kan også være, at badeværelset er slidt og ikke fungerer ordentligt mere, så er det måske på tide at få renoveret det hele.

Skal du i gang med en stor eller lille renovering?

Prisen på renovering af badeværelset afhænger selvfølgelig af hvor stort dit badeværelse er og hvor omfattende renoveringen er.

En gennemgribende renovering af badeværelset hvor du har et håndværkerfirma til at stå for det hele og hvor du måske vil vælte en væg for at få et større badeværelse, er selvsagt dyrere end hvis du vælger en mindre variant og blot vil skifte badeværelsesmøblet og toilettet ud med et nyt.

Det er derfor en god idé at se på hvor mange penge du har råd til at bruge på dit nye badeværelse, inden du bestemmer dig for om det skal være en stor eller en lille renovering, du skal vælge. Mangler du penge til badeværelse renovering? Du kan tjek vores anbefaling til nye kviklån i Danmark, hvor du kan få pengene udbetalt med det samme.

Materialevalget på badeværelset har betydning for prisen

Prisen på badeværelset afhænger også af hvilke materialer du vælger i dit nye badeværelse. Hvis du gerne vil have et eksklusivt badeværelse med jacuzzi og infrarød sauna i stedet for dit gamle slidte badeværelse fra først i 80’erne bliver det selvfølgelig et dyrere projekt end hvis du kan nøjes med en mere skrabet variant.

Herudover spiller materialevalget også ind. Går du efter de materialer man kan finde i et almindeligt byggemarked, eller skal det være specialimporterede og eksklusive materialer?

Hvad koster renovering af badeværelse – Priser for renovering af badeværelset

Når du har besluttet dig for hvordan dit nye badeværelse skal se ud, kan du kontakte håndværkere og hente tilbud hjem på hvad renoveringen vil koste.

Det er altid en god idé at indhente mere end et tilbud, så du har en mulighed for at vurdere prisniveauet og vælge det bedste og billigste tilbud.

Vi håber, at du med denne artikel har fået inspiration til, hvad du skal overveje, når du vil renovere dit badeværelse og hvilke elementer, der er med til at bestemme hvad det koster at renovere et badeværelse.