Lånebeløb

Det kan virkelig være svært at navigere i lånemarkedet i dag. Der er så mange låneudbydere der tilbyder en masse forskellige typer af lån og lånebeløb. I denne artikel vil vi komme nærmere ind på hvilke lånebeløb der er mulige og hvilke låneudbydere der tilbyder de forskellige lånebeløb.

Udbydere af lånebeløb

Her er nogle af de største og mest populære låneudbydere online:

  • Vivus
  • Kassekreditten
  • Simbo
  • Bank Norwegian
  • Leasy

Alle låneudbydere på vores liste er godkendte, hvilket vil sige at der ikke er nogen fare for din sikkerhed. Det er udbydere du trygt kan låne hos.

Oversigt over lånebeløb

De store lånebeløb over 1 mio. kr. er oftest til større køb som fx køb af hus, lejlighed eller andre boliger. De former for større beløb, lånes ofte i en kreditforening som har en lavere rente end banken. Til de mellemstore lånebeløb som er alt for 100.000 kr. til under en mio. kr. lånes for det meste i banken.

Det kan være lån til mindre boliger, eller til indskud eller udbetaling til en bolig, eller lån til en bil. De mindre lånebeløb som er under 100.000 kr er den form for lån, som du kan tage online, fx sms lån trod rki, kviklån eller mobillån. Det er de mindste lånebeløb du kan finde på det overordnede lånemarked. Her er renten oftest den højeste, og lånet er det nemmeste at tage.

Hvem kan optage et lån

lånebeløb

I princippet kan alle mennesker optage et lån, men der er dog visse basiskrav du skal opfylde. Først og fremmest skal du være fyldt 18 år, det handler om at du skal være myndig for at kunne optage et lån. Det handler primært om at børn ikke skal kunne optage lån. Du skal bo i Danmark, eller i det mindste have en folkeregisteradresse i Danmark.

Du skal have en stabil indkomst. Du behøver ikke nødvendigvis at have en høj indkomst for at tage et lån, men det er vigtigt at du har en indkomst. Uden en indkomst, kan du ikke betale lånet tilbage og dermed er det et krav der skal opfyldes. Jo større et beløb du vil låne, jo større et krav er der til din indkomst. Så hvis du vil låne 10 millioner til en bolig, skal du også have en indkomst som viser du kan tilbagebetale beløbet. Det er de fleste der har en indkomst som lever op til de mindre lånebeløb som man kan låne ved fx et kviklån.