Nye kviklån 2021 – Find det bedste kviklån til dig

Sidst opdateret: december 23, 2021 af sparexperten

Der er mange låneselskaber der tilbyder nye kviklån, og det kan dermed være svært at vælge det lån der passer bedst til dig.

Netop derfor er vi her for at hjælpe dig, med at finde det billigste samt bedste nye kviklån 2021. Vi sammenligner alle lån på markedet, hvilket giver dig et godt overblik.

Vi har rangeret lånene, efter de lån der er vurderet som de bedste af brugere, i toppen af listen. Vi lægger vægt på en god brugeroplevelse, gennemskuelighed samt hvor hurtigt du modtager dit lån.

Det er vigtigt for os at gøre det tydeligt, hvilke lån der er de bedste på markedet, så du kan vælge det absolut mest gnidningsfrie lån. Du kan også læse vores artikel om landets nye sms lån.

Hvad er kviklån

Kort fortalt er kviklån et lån på et mindre lånebeløb, også kaldet minilån og mikrolån. Det er et lån du kan få uden at stille sikkerhed, og som udbetales hurtigt.

Kviklån har ikke haft det bedste ry førhen, måske har du selv hørt negative ting om et sådan lån. Dette kan forklares ved at gennemsigtigheden ikke har været god, hos nogle af låneselskaberne der tilbyder kviklån.

Konsekvensen af dette, er at låntageren har skulle betale høje renter, der ikke var oplyst om. I dag er det dog langt fra tilfældet, og langt de fleste låneselskaber har lært af deres fejl og er dermed fuldt ud gennemsigtige i forhold til vilkårene, når du tager et lån.

For at sikre dig at der ikke er nogle uforudsete omkostninger når du tager et kviklån i 2021, sørger vi for at præsenterer dig for de bedste lån udbydere af kviklån, der er at finde på markedet.

Nye kviklån som studerende

kviklån

Når du er studerende er pengene ofte små, og der er mange udgifter der kommer i løbet af studietiden. Studieture, bøger, fester og så selvfølgelig de almindelige regninger som husleje, elektricitet og telefonregning.

Det er ikke altid budgettet hænger helt sammen, når der er mange regninger og begivenheder på en gang, og dermed kan et nye kviklån være løsningen for dig som studerende.

Et studielån er for det meste billigere end et hurtig lån, med mindre du vælger et af de lån som er gratis, hvis du tilbagebetaler beløbet inden for 30 dage. Der er dog mange studerende der allerede benytter sig at studielån, for at få økonomien til at hænge sammen.

Dermed er kviklån en god mulighed, når der opstår uforudsete udgifter, da studielån ikke tilbyder et større beløb, som flere kviklån gør. Især til køb af bøger ved studiestart eller i løbet af uddannelsen, kan et nye kviklån i 2021 hjælpe, da der oftest skal købes en del dyre bøger på en gang.

Krav til kviklån i 2021

Der er en grund til at kviklån indeholder ordet “kvik”, det er nemlig hurtigt og nemt at tage denne form for lån. Der er ingen krav til sikkerhedsstillelse, når du ønsker et kviklån.

Du behøver dermed hverken at eje bolig eller bil. Du kan optage et nye kviklån online, og det er dermed ikke nødvendigt at gå i banken, og give en forklaring til din bankrådgiver om hvorfor du ønsker lånet.

Der er oftest en kort løbetid på et kviklån, dermed er det også mindre beløb der kan lånes. De få krav der oftest er til et kviklån er:

  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en fast indtægt

Med disse er krav, er det dermed nemt for de fleste, at opfylde kravene til et kviklån.

Hvorfor skal du vælge et kviklån

Et kviklån kan være den bedste mulighed i mange situationer. For eksempel kan det være du står i en situation, hvor der er opstået nogle uforudsete udgifter.

Det kan være din bil er gået i stykker, noget i dit hus skal repareres, en uforudset regning, eller du skal betale for noget dyrt medicin du ikke havde regnet med. Et kviklån er også en god mulighed, hvis du ikke har nået at spare op til køb af julegaver eller hvis du bliver spontant bliver inviteret med på en ferie, hvor du ikke har haft mulighed for at spare op.

Det er dog vigtigt sikre sig, at lånet kan tilbagebetales. Så længe du kan betale tilbage, er et nye kviklån den perfekte måde at anskaffe dig noget økonomisk hjælp, uanset om det er til fornøjelse eller uforudsete regninger.

Fordele ved nye kviklån i 2021

En af de største fordele ved et kviklån, er at du får pengene med det samme. Dermed er det en god mulighed for dig, hvis du står og mangler penge til en uforudset udgift her og nu.

Flere kviklån er gratis at optage, hvis du betaler tilbage indenfor 30 dage. Det er også en klar fordel, da du dermed ikke mærker at du har lånt pengene, ved at betale en masse høje renter. Det er dog altid vigtigt at du læser betingelserne grundigt igennem, i tilfælde af at der er et gebyr ved oprettelse eller renter.

Det er også en fordel at du ikke skal stille nogen sikkerhed, hvilket også er en af grundene til at et nye kviklån er så hurtigt at optage. Der bliver ikke stillet en masse spørgsmål til hvad pengene skal bruges til, og hvordan din økonomiske situation er. Så længe du ikke er registreret i RKI. Det er forskelligt hvor hurtigt du får pengene, ved nogle låneudbydere er det få minutter, andre få timer og nogle enkelte går der et par dage.

Langt de fleste låneudbydere udbetaler lånet både dag, aften og weekend, hvilket også er en af grundene til at du kan få lånet så hurtigt. Det er også en stor fordel at du kan fortryde lånet efter du har ansøgt. Når du har ansøgt får du en låneaftale, og denne kan du vælge at undlade at underskrive, hvilket er helt i orden.

Det er først når du har underskrevet låneaftalen, at du har optaget lånet. Det er godt at huske på at du dermed ikke er forpligtet, til at underskrive en låneaftale hvis du fortryder undervejs i processen. Når du optager et nye kviklån skal der oftest underskrives med Nem-id, hvilket er en god ting i forhold til sikkerhed. På den måde sikre du dig, at du ikke bliver snydt og at det er en ordentlig låneudbyder.

Nye kviklån uden sikkerhed

Mange mennesker i Danmark sørger for nye kviklån uden sikkerhed. Mange af det låne udbyder kraver ikke sikkerhed ligesom bankerne, der noget gang kraver sikkerhed i form af hus, bil el. lign.

Når du sørger for et nye kviklån uden sikkerhed, er det vigtigt at du tjekker ÅOP for lånet. Selvom er der nye regiering på hvor højt ÅOP må være, er det endu vigtere at du tjekker du betaler ikke for meget for lånet. Det er også vigtigt at du har et stabil økonomi før du sørger for et nye kviklån uden sikkerhed. I vores oversigt, kan du altid finde nye kviklån uden sikkerhed, med lav rente, som du kan ansøge med det samme.

Nye kviklån regler

I slutning af 2019 var der en aftale med regeringen og folketinget partiet som Venstre, Danske Folkeparti, SF bl. andet om et opgør med dyre kviklån, der har fanget mange danskerne i uoverskuelig gæld og ret højt renterne.

Der gik flere måneder efter, og fra forste Juli 2020 var nye kviklån regler vedtaget i Folketinget, og aftalens indhold ophøjet til lov. Der blive sat en grænse for hvor højt årlige omkostninger må være for et lån, og også var der sat et loft over hvor meget kan blive betalt tilbage i renter og gebyrer. Nye kviklån virksomheder blive også ramt med en markante stramninger for markedsføring af kviklån og forbrugslån.

”Jeg er stolt af, at et bredt flertal i Folketinget er med til at sætte ind over for kviklånene. Vi får nu en af de strammeste reguleringer af markedet for forbrugslån i EU, så det er en god aftale, der beskytter forbrugerne. Det er stadig muligt at låne til et nyt køleskab. Nu bliver det bare til en langt lavere rente.” Det sagde erhversministeren Simon Kollerup i forhold til det nye kviklån regler.

Nu har Danmark en af de strammeste reguleringer af markedet for kviklån og forbrugslån i Europa i forhold til de nye lov.

Hovedpunkter i den nye kviklån lov

De nye kviklån lov sikre forbrugerne mod kviklån på flere måder:

– ÅOP-loft: Før den nye lov, var Åop mere end 500, og op til 800 i nogle låneudbyder. Nu er Åop sat på max 35%. Det betyder at det er ikke urealistisk renter forbrugerne kommer til at betale.
– Omkostningsloft: Omkostningsloft er sat på max 100%. Det betyder at virksomheder kan ikke tjener penge på rykkergebyrene og andre strafrenter mere end det maximalt.
– Markedsføringsforbud: Det betyder at virksomheder der udbyder lån og nye kviklån med ÅOP over 25% kan ikke reklamere nogen forbrugslån. For disse virksomheder, et det forbudt at reklamere deres produkter i busser og tog. Det er også forbudt at markedføre kviklånet på TV i forbindelse med spil og gambling.

Nye kviklån trods RKI

Er du registeret i RKI og er du på udkig efter nye kviklån? Det er stadig mugligt at få et lån selvom du stå i RKI. Dette lån er typisk kviklån der afhægner forskelige størreslen, fra 10.000 kr op til 50.000 kr. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og det betyder der ikke er krav om at du, f.eks, ejer værdier.

Du skal dog være opmærksom på, at nye kviklån trods RKI er karakteriseret med højere renter og gebyrer end normalt forbruslånet. Det anbefales derfor at du kun tage et nye kviklån trods RKI hvis du er helt sikkert på at du kan betale lånet af uden at ødelægge din økonomi.

Hvis du stadig ønsker at tage et nye kviklån trods RKI, kan du brug vores sammenligne her, for at se hvilken udbyder passer dig bedst. Du har en store chance at få en nye kviklån trods RKI hvis du ansøger hos flere låneudbyderne. Når du modtager flere tilbuddene, er det anbefalt at kig på ÅOP (jo laver, jo beder) og ikke på rente. Det fordi ÅOP er alle lånets omkostninger inkuderet i, og det fortæller dig hvor meget hvor meget du vil betale tilbage.

Ulemper ved nye kviklån

Se denne video for at forstå hvikle ulemper der er ved at tage et kviklån.