Lån uden sikkerhed

Hvad er lån uden sikkerhed?

lån uden sikkerhedDu er garanteret stødt på begrebet lån uden sikkerhed, i forbindelse med at søge efter lån på nettet. Et lån uden sikkerhed er et form for lån, hvor det ikke kræves at du stiller sikkerhed, i forbindelse med optagelse af lånet. Denne form for lån kendes ofte ved navnet kviklån eller SMS Lån, altså de lån du kan tage online, for eksempel gennem de låneudbydere du kan se her på sparexperten.

Ved et lån uden sikkerhed kommer du ikke til at hæfte for lånet med dine ting af værdi, som fx din bolig eller din bil. Hvis du for eksempel går i banken og beder om et forbrugslån, vil de oftest bede dig om at stille sikkerhed. Det er for at de kan sikre sig at de kan få deres penge, hvis du pludselig står i en situation hvor du ikke kan tilbagebetale lånet.

Så kan de i et sådan tilfælde i stedet tage din bil eller bolig, for at få pengene tilbage. Det er altså bankens sikkerhed, for at de kan få deres penge uanset hvad der sker. På den måde kan et lån uden sikkerhed være en god mulighed.

Hvis du skulle støde ind i problemer, der gør at din økonomiske situation ændre sig, og du bliver forhindret i at betale, er der altså ingen fare for at du må gå fra hus og hjem fordi du ikke kan afdrage på dit lån i en periode.

Hvilke former for lån uden sikkerhed findes der?

Der findes mange lån på markedet uden sikkerhed, og det kan være svært at vide hvad der vil være den bedste løsning for dig personligt. I dette afsnit vil vi dermed komme ind på de forskellige typer af lån uden sikkerhed, som der findes på markedet.

  • Kviklån uden sikkerhed

Et kviklån er et af de nemmeste lån uden sikkerhed du kan få. Det er den form for lån vi guider dig til her på sparexperten. Det er et lån hvor hele processen foregår online, og hvor kravene til dig er meget få.

Det er blandt andet på grund af de få krav, at låneprocessen er meget nem og hurtig. Hvis du bliver godkendt til et kviklån, få du oftest pengene inden for en dag eller to.

Hvad ud skal bruge pengene til er en privat sag, og ved et kviklån uden sikkerhed er det dermed ikke nødvendigt at begrunde årsagen til at du ønsker at optage lånet.

  • Erhvervslån uden sikkerhed

Et ervhervslån uden sikkerhed kan være en god mulighed i flere tilfælde. Det kan være at du ønsker at opstarte en virksomhed, men du mangler kapital til de udgifter der er i forbindelse med opstartsfasen af virksomheden.

Der kan være mange udgifter hvis man ønsker for eksempel at leje kontor eller butikslokaler, eller hvis man skal sætte nogle ting i produktion. Her kan et ervhervslån uden sikkerhed hjælpe en godt fra start.

Det kan også være du allerede har en virksomhed, men du mangler penge til at købe nye vare hjem, eller måske skal du sætte et nyt produkt i produktion. Et erhvervslån kræver selvfølgelig i et cvr nummer, da det er et lån der tilbydes udelukkende til erhvervsdrivende.

  • Privatlån uden sikkerhed

Under termet privatlån hører både kviklån, forbrugslån, mobillån med flere. Det er helt konkret et lån du optager som privatperson. Uanset hvilket privatlån du vælger at optage, er det vigtigt du overvejer grundigt, hvad der er det vigtigste for dig. Hvis det vigtigste er en længere løbetid og en lavere rente, kan det være et forbrugslån vil være det bedste for dig.

Hvis du ønsker et lån uden sikkerhed som er hurtigt og nemt, kan det være et kviklån er den bedste løsning. Det kommer altså an på hvad du prioriterer højest. Når du har valgt hvilket privatlån du ønsker, skal du altid være sikker på at du kan tilbagebetale lånet. Såfremt du kan dette, kan et privatlån uden sikkerhed være en god løsning.  

Hvordan finder jeg de billigste lån uden sikkerhed?

For at finde det billigste lån uden sikkerhed, kan du med fordel bruge vores sammenligning tjeneste her på sparexperten. Det er meget populært at optage lån uden sikkerhed, fordi det er så nemt som det er, og fordi du får pengene så hurtigt.

Du kan nemt sammenligne de forskellige lån der tilbydes med vores hjælp, og vælge det lån der er billigst og passer bedst til dig.

Hvordan kan man låne uden sikkerhed?

Når du skal optage et lån uden sikkerhed, så ser du grundigt på de forskellige lån i vores sammenligning tjeneste og vælger det der passer bedst til dig. Når du har valgt skal du så ansøge om lånet. I forbindelse med ansøgning af lånet, er der en række krav du skal opfylde.

Du må ikke være registreret i RKI, da låneudbyderen skal være sikker på at du kan tilbagebetale lånet. Du skal for det meste være fyldt 18 år, og i nogle tilfælde er aldersgrænsen 21 eller 23. Du skal være i arbejde og kan dermed ikke optage et lån hvis du for eksempel er på kontanthjælp.

Du skal have en adresse i Danmark, og gyldig billed legitimation. Hvis du opfylder disse krav, burde du uden problemer blive godkendt til et lån uden sikkerhed via en af de mange låneudbydere du kan se her på sparexperten.dk. Det er altså forholdsvis nemt at optage et lån uden sikkerhed, da hele processen foregår online og kravene er meget få.

De krav der stilles er minimumskrav, og der er en god grund til alle kravene. Hvis du ikke opfylder kravene er det også fordi du står i en situation hvor et lån ikke vil være det rigtige for dig. Hvis det for eksempel handler om din alder, er det bedre du søger hjælp hos dine forældre eller hos kommunen.

Hvis du er registreret i RKI, er det bedst at du løser dette først og kommer på benene igen rent økonomisk uden at optage et lån. For en god ordens skyld, vil vi minde dig om at selvom et lån uden sikkerhed er meget nemt, er det stadigvæk et lån. Dermed er det penge du får til låns, som skal tilbagebetales med en rente.

Så længe du er indforstået med dette og opfylder alle krav, så kan du sagtens optage et lån uden sikkerhed, hvis du mener det er det rette i den situation du står i.