Om os

Hvem er

sparexperten?

Vi har startet sparexperten.dk, med en passion om at hjælpe forbrugere med at finde de bedste løsninger på markedet når det kommer til nye SMS Lån, minilån of nye kviklån mm. Idéen kom af, at vi selv har oplevet hvor svært det kan være, at gennemskue de komplekse markeder.

Ved internetudbydere kan det være svært at se hvor du får mest for pengene. Måske er en udbydere billigere, men så er hastigheden ringere.

Måske er der en lang bindingsperiode, der ikke var oplyst tydeligt, eller skjulte gebyrer, der kommer bag på en. Ved lån er der så mange forskellige lån samt forskellige typer af lån, og det kan også være en jungle at finde rundt i.

Af egen erfaring, har vi oplevet hvordan man kan føle sig helt snydt, ved at tage et lån, hvor omkostningerne fx ikke var tydeliggjort. Eller et lån hvor der stod at det var “gratis”, men i sidste ende var det dyrere end andre lån på markedet.

Vi blev enige om, min partner og jeg, at vi ikke kunne være de eneste der havde været udsat for en stor forvirring i forbindelse med denne slags produkter.

Dermed besluttede vi os for, at lære markederne at kende og gennemskue dem for andre forbrugere, så I ikke skal bøvle med at finde rundt i denne kæmpe jungle af forskellige produkter.

Vi håber at vores forskellige sammenligning guides og artikler kan hjælpe jer, i jeres søgen på det bedste produkt. Hvis der er noget I mangler svar på, er I altid velkomne til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vi støtterEt sundt arbejdsmiljø

Regler for spam