Dollar sedler

Undersøg dine lånemuligheder og find det rette lån

Dette indhold er sponsoreret

Der kan være mange grunde til, at du mangler flere penge på din konto. Du kan have modtaget en uforventet regning, dit hus kan trænge til en kærlig hånd, din bil kan være brudt sammen, eller du kan simpelthen have brug for en ferie. 

Uanset hvorfor du mangler penge, så findes der en række muligheder for dig. Én mulighed er at optage et lån, som kun anbefales til dig, som har en stabil økonomi og råderum til at kunne tilbagebetale et lån. 

Der findes mange forskellige slags lån, og dermed kan du for eksempel både finde lån til boligkøb, bilkøb eller til andet forbrug.

Uanset hvilken type lån du ønsker, så bør du foretage dig grundig research for at sikre, at du optager det bedste lån for dig. 

Få et overblik over hvad du kan låne og hvad det koster

Du kan med fordel anvende en online låneberegner til at få en idé om, hvor mange penge du kan låne, samt hvor meget det vil koste dig at låne. 

Denne beregning kan du foretage dig inden for de tre overordnede kategorier for lån: Boliglån, billån og forbrugslån. 

Når du vil beregne boliglån, så skal du indtaste boligens pris og din udbetaling til boligen. Herefter vil dit lån blive udregnet, så du både kan se, hvor meget du samlet kan låne, samt hvad renten og de samlede omkostninger bliver for lånet. 

Til et billån skal du udfylde en online formular med dine ønsker til billånet, og herefter kan du modtage tilbud fra forskellige låneudbydere, så du kan skabe dig et overblik og sammenligne dine muligheder.

Hvis du vil beregne et forbrugslån, skal du angive det ønskede lånebeløb, samt den ønskede løbetid for lånet. Herefter vil du få oplyst den forventede månedlige ydelse, samt de samlede omkostninger for lånet. 

Anvend låneberegneren til at sammenligne dine muligheder

Du kan med fordel anvende den online låneberegner til at sammenligne dine muligheder. Ved at beregne de forventede omkostninger, samt indhente tilbud fra forskellige låneudbydere, kan du skabe dig et overblik over, hvilke lån der er fordelagtige for dig.

Når du vil sammenligne lån kan du med fordel holde øje med ÅOP, oprettelsesgebyr og de samlede omkostninger for lånet. Dermed får du et overblik over, hvor dyrt eller billigt et lån er for dig.

Husk at du kun kan sammenligne lån som er af samme lånetype, samt lån med samme lånebeløb, rente og løbetid.